Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS - kompanija 2011. godine

NIS - kompanija 2011. godine

Klub privrednih novinara Srbije je za kompaniju 2011. proglasio godine Naftnu industriju Srbije (NIS) a za poslovnog čoveka godine predsednika Alko grupe Miroljuba Aleksića.

Kako se navodi u saopštenju tog kluba, za poslovni potez godine proglašena je kupovina Fruktala, a priznanje za taj potez biće uručeno Bojanu Radunu, izvršnom direktoru kompanije Nectar.

Za banku godine izabrana je Komercijalna banka, a direktor Poljorivrednog kombinata Beograd PKB Rajko Mandić izabran je za mladog menadžera godine.

Uručenje priznanja će biti februara 2012. godine u Privrednoj komori Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum