Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Iz Iraka prva avansna uplata za izvoz vojne opreme i naoružanja

Iz Iraka prva avansna uplata za izvoz vojne opreme i naoružanja

Iz Iraka je, na osnovu ugovora o izvozu vojne opreme i naoružanja, stigla prva avansna uplata i sve fabrike namenske industrije u Srbiji će deo te uplate dobiti najkasnije sledeće sedmice, izjavio je u Kragujevcu ministar odbrane Dragan Šutanovac. Podsetivši da je ukupna vrednost tog ugovora 236 miliona dolara, Šutanovac je rekao da će 'Zastava oružja' u ovoj godini prodati proizvode za oko pet miliona dolara i da će već narednih dana dobiti million dolara, kao deo od već pristigle avansne uplate.

 


Ocenjujući da se proizvodi 'Zastava oružja' i izvoze i uvoze na osnovu političkih odluka, Šutanovac je rekao 'da ukoliko mi u Srbiji rešimo da budemo neprijatelj zapadnom tržištu uopšte, bojim se da će uopšte doći do realizacije potpisanih ugovora o izvozu'.

U razgovoru s rukovodstvom fabrike, Šutanovac je izrazio ubeđenje da oružari Srbije imaju šansu jer imaju dobar proizvod i da se ukupni spoljnotrgovinski deficit može smanjivati.

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum