Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena sedma „Petrol“ benzinska stanica u Srbiji

Otvorena sedma „Petrol“ benzinska stanica u Srbiji

Naftna kompanija "Petrol" nastavlja širenje mreže benzinskih pumpi u Srbiji, a sa novootvorenom pumpom u Kikindi trenutno ih ima sedam u našoj zemlji.

Pumpa u Kikindi je druga grinfild investicija "Petrola" u Srbiji, posle izgradnje pumpe u Valjevu prošle godine. Novootvorena "Petrolova" benzinska stanica na ulazu u Kikindu će točiti kvalitetni aditivirani evrodizel 5, tečni naftni gas i evropremijum benzin BMB-95, standardni BMB-95 i dizel D-2. U sastavu "Petrolove" pumpe su i prodavnica i kafić, površine 160 metara kvadratnih.

Grupa "Petrol" je za devet meseci 2011. prodala 1,7 miliona tona naftnih derivata, što je za dva odsto više nego za devet meseci 2010.
Krajem septembra 2011. grupa "Petrol" je poslovala na 439 benzinskih stanica, od kojih je 313 u Sloveniji, 85 u Hrvatskoj, 38 u Bosni i Hercegovini, šest u Srbiji i po tri na Kosovu i u Crnoj Gori.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum