Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Klub privrednih novinara podelio priznanja za 2007 godinu

Klub privrednih novinara podelio priznanja za 2007 godinu

Klub privrednih novinara dodelio je predsedniku rusko-srpske građevinske kompanije PSP-Farman Branislavu Grujiću priznanje 'Poslovni čovek godine 2007'.

Srebrnu plaketu 'Poslovni čovek godine' dobio je predsednik šabačkog koncerna Farmakom Miroslav Bogićević.


Žiri privrednih novinara, u kojem su bili predstavnici 15 redakcija, predsedniku kompanije Simpo iz Vranja Dragomiru Tomiću dodelio je
zlatnu plaketu za ukupan doprinos razvoju privrede Srbije.

Priznanje 'Menadžer godine' u oblasti bankarstva i finansijskih usluga dobio je predsednik Izvršnog odbora Hipo-Alpe-Adrija banke Vladimir Čupić.

Žiri Kluba privrednih novinara danas je dodelio i priznanje 'Menadžer godine' najuspešnijim privrednicima 15 privrednih grana.

Dobitnici su Dragan Buđevac iz Delta-investa, Branka Vidić iz novosadskog Instituta za veterinu, Goran Vuković iz niškog Nisala, Bora Krstić iz Riboteksa iz Ljubovije, Ishak Mavrić iz novopazarske Sloge.

Nagrade su dobili i vlasnik i direktor Pinka Željko Mitrović, komercijalni direktor Don kafe Milan Petrović, direktor Kalzberga Srbija Isak Sheps.

Kao menadžeri godine u svojim privrednim granama priznanje su dobili i Zlata Stepanov iz šabačkog M-plasta, Petar Stojanović iz Dunava Grocka, Goran Stojiljković iz leskovačkog Zdravlja, Predrag Todorović LG, Tomić Željko iz OSA računarski inženjering i Jovan Šijan iz Verano motorsa.

Počasno priznanje 'Menadžer godine' dodeljeno je ocu tenisera Novaka Đokovića, Srđanu Đokoviću 'za tenisku porodicu Đoković'.

Priznanje 'Privredni novinar godine' dodeljeno je Zahariju Trnavčeviću, a priznanje za saradnju nauke i kulture, posebno za projekat 'Srbija od sunca' dodeljeno je Udruženju 'Balkanika' i Sanji
Iliću.

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum