Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta holding nastavlja razvoj i investicije i u 2012 godini

Delta holding nastavlja razvoj i investicije i u 2012 godini

Delta holding namerava da tokom 2012. Godine  nastavi razvoj i investicije, a fokus poslovanja biće na biznisu sa nekretninama i poslovima u agraru.
Potpredsednica Holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović je rekla da je u planu početak renoviranja hotela Kontinental u Beogradu i izgradnja šoping mola na Autokomandi. Planirana je i izgradnja šoping mola na Bulevaru Despota Stefana, što se može očekivati početkom 2013. godine.
Krstović je precizirala da se u junu 2012. očekuje zatvaranje i početak renovinaranja hotela Kontinental u Beogradu,koje će trajati 12 meseci i u koji će biti uloženo 30 miliona evra. A posle renovinaranja, taj objekat će nositi naziv “Kraun plaza” i imaće pet zvezdica,što je retkost u ovom lancu InterContinental Grupe.
Takodje je istakla da postoje još tri lokacije za izgradnju šoping molova, u Novom Sadu, Nišu i Banjaluci i da za tri do pet godina planiraju investicije i na ovim lokacijama.

Projekat izgradnje šoping mola na Autokomandi vredan oko 200 miliona evra je u završnoj fazi.

Potpredsednica Delta holdinga je izjavila da je ta kompanija u agrobiznis do sada investirala 150 miliona evra, a da će tokom ove godine biti uloženo više od 30 miliona evra

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum