Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Preduzećima "Auto Čačak" i "Pons" prodata čačanska "Ishrana"

Preduzećima "Auto Čačak" i "Pons" prodata čačanska "Ishrana"

Akcionarsko  društvo  prehrambeno-pekarske delatnosti "Ishrana" otišlo je u stečaj još prošle godine u januaru. Povodom toga  otvoren je konkurs za prodaju imovine ove pekare.
Proizvodna hala čačanske "Ishrane" od 2.644 kvadrata sa silosom i drugim zgradama, prodata je konzorcijumu preduzeća "Auto Čačak" i "Pons" za ponuđenu cenu od 23 miliona dinara . Pekara "Pons" iz Čačka kupila je i opremu “Ishrane”, linije za burek, hleb, peciva i kore, koju su platili 5 miliona dinara.

Obe ponude otvorene su na konkursu koji je trajao do 22. decembra, ali su prihvaćene tek kasnije, posle saglasnosti Odbora poverilaca preduzeća "Ishrana" u stečaju, pošto glase na iznos manji od polovine procenjene vrednosti, što je bio minimum za automatsku prodaju. Centrala "Ishrane" sa proizvodnom halom, inače, bila je procenjena na 105,5, a oprema na 21 milion dinara.

Ovo je bio drugi konkurs za prodaju najveće čačanske pekare. Na prvom "Ishrana" je prodavana kao celina, ali nije bilo ponuda, dok je na drugom, završenom, 22. decembra, prodavano 37 lokala, vozila, i drugih delova imovine - pojedinačno. Na tom nadmetanju prodato je i nekoliko kioska, preduzećima "Morava" i "Pons" i jedan lokal u centru Čačka firmi "Aristokrat", a uslediće još jedan oglas na kome će kupcima biti ponuđena ostala, neprodata imovina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum