Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman otvorio nove objekte

Aman otvorio nove objekte

Trgovinska kompanija Aman saopštila je da je u novembru i decembru u Beogradu otvorila pet maloprodajnih objekata.

Takodje su rekli da su prošle godine otvorili 18 prodavnica i zaposlili  više od 200 radnika, što znači da danas posluju sa ukupno 56 maloprodajnih objekata i imaju  više od 600 zaposlenih.

U decembru su otvoreni Hard diskont u ulici Ištvana Lakija, u naselju Bele Vode i prodavnica u Žarkovu, u ulici Milana Dedinca, na više od 200m². Tokom novembra, otvoreni su objekti na Banjici, u naselju Braće Jerković i Rakovici.

U Amanu ističu još novina, da je u promet puštena Aman klub kartica sa popustima na određene artikle koji nisu na nekoj od akcija. Takodje i popust na njihove robne marke Bravo, Bravissimo i Hard. Povrh svega najavljuju otvaranje novih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum