Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS ulaže više od 100 miliona evra u pumpe u Srbiji

NIS ulaže više od 100 miliona evra u pumpe u Srbiji

Danas je generalni direktor naftne industrije Srbije (NIS) Kiril Kravčenko izjavio da će investirati više od 100 miliona evra u modernizaciju maloprodajne mreže tokom dve i po godine. Predstavnici NIS-a su na otvaranju obnovljene benzinske pumpe na autoputu u Beogradu "Zmaj 2", prve sa novim izgledom u tri boje, rekli da će do kraja 2014. godine biti rekonstruisano oko 250 od oko 400 NIS-ovih bezninskih pumpi.
Direktor za promet u NIS-u Aleksandar Malanin rekao je novinarima da se planira i izgradnja pet novih benzinskih pumpi, ali nije naveo na kojim lokacijama. Kako je dodao, više detalja o broju pumpi koje će biti renovirane u ovoj godini znaće se u februaru.

Takodje je rekao i da  planira zatvaranje pojedinih prodajnih objekata NIS-a. Ali nije precizirao broj tih objekata, samo je dodao da će se raditi analize za svaku benzinsku stanicu. "Bolje je imati jednu kvalitetnu nego dve pumpe koje nisu kvalitetne", rekao je Malanin.

Prema njegovim rečima, broj NIS-ovih pumpi zavisiće od razvoja saobraćaja na srpskom tržištu.
Rekao je i da će NIS razmotriti razvoj dilerske mreže u Srbiji kroz saradnju kompanije i privatnih preduzetnika.

Umesto dosadašnjeg izgleda benzinskih stanica u kojem su preovladavale crvena i bela boja, u novom izgledu benzinskih pumpi NIS-a domniraju svetlo plava i bela boja uz akcente crvene.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum