Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Od maja do septembra sledi modernizacija "Merkator Centra Beograd"

Od maja do septembra sledi modernizacija "Merkator Centra Beograd"

Kompanija "Merkator-S" najavila je danas da će ove godine uložiti 12 miliona evra u modernizaciju "Merkator centra Beograd".

Tako da će centar  biti zatvoren za kupce i posetioce od maja do septembra.

Kako je saopšteno, "Merkator centar Beograd" je prvi prodajni objekat koji je slovenačka kompanija "Merkator" otvorila u Srbiji, u decembru 2002. godine. U saopštenju se dodaje  da će taj centar posle modernizacije ispunjavati najviše tehničko-tehnološke standarde trgovačkih centara u najrazvijenijim zemljama Evrope i posetiocima će pružiti najbolje uslove za kupovinu na tržištu u Srbiji, uz najširu ponudu i vrhunski kvalitet usluge.

Modernizacija “Merkator centra Beograd”  će predstavljati nastavak  razvoja i širenja kompanije “Merkator-S”, kao jednog od najznačajnijih investitora sa ulaganjima većim od 500 miliona evra i sa preko 5.000 zaposlenih u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum