Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prva fabrika LCD televizora u Srbiji

Prva fabrika LCD televizora u Srbiji

26. januara kompanija “WEG technology” otvoriće prvu fabriku LCD/LED televizora i klima uređaja u regionu.

Fabrika LCD/LED  televizora i klima uređaja u regionu, kompanije “WEG technology”, biće otvorena u Beogradu, u naselju Železnik.

Fabriku će u rad pustiti ministar ekonomije Nebojša Ćirić, a svečanosti će prisustvovati i predsednik kompanije Jovica Đurić, najavili su iz WEG-a.

Kako je saopšteno, nakon dugotrajnih i sveobuhvatnih priprema, i uz podšku fonda za razvoj, kompanija WEG je uspela da realizuje projekat postavke proizvodnog pogona u Srbiji.

WEG uspešno posluje 15 godina a pre 6 godina lansirao je domaći brend "WEG" na tržište kućnih aparata i tehničkih uredjaja.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum