Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS otvorio benzinsku pumpu pod novim brendom

NIS otvorio benzinsku pumpu pod novim brendom

Naftna industrija Srbije je juče pustila u rad benzinsku pumpu „Požarevac grad 1“ pod novim brendom NIS Petrola.

Novi, moderniji izgled nastao je spajanjem crvenog plamena na beloj pozadini, simbola NIS-a i plave boje koja označava sinergiju sa “Gazprom neft”-om. Time je NIS  započeo izgradnju novog identiteta maloprodajne mreže nudeći potrošačima evropski kvalitet, pouzdanost i prijateljski ambijent.

U naredne dve i po godine, planirana je modernizacija 250 benzinskih pumpi koje će poslovati pod brendom NIS Petrol. Za te namene, NIS će izdvojiti 100 miliona evra.

Poštujući tradiciju, NIS je prioritet u Požarevcu dao benzinskoj pumpi koja je na usluzi potrošača pet decenija. Danas je to moderan objekat sa visokim standardom usluge i garantovanim kvalitetom goriva. U ponudi je kompletan asortiman derivata - BMB 95, evro premijum BMB95, D2, evro dizel, kao i auto gas koji se toči preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu.

U ponudi je i 1.000 artikala robe široke potrošnje, kao i kafe bar. Na objektu su ispoštovani svi ekološki propisi ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom i separatora za zauljene vode.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum