Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Valjevu se gradi "Merkator"

U Valjevu se gradi "Merkator"

U Valjevu je počela izgradnja tržnog centra slovenačke kompanije “Merkator”. Investicija vredi više od dva miliona evra, a posao će dobiti oko 65 radnika.

Objekat bi trebalo da bude gotov u maju, a biće veličine 3500 kvadrata.

Miroslav Vuković direktor investicija Merkatora za jugoistočnu Evropu rekao je da je ta kompanija imala veliku podršku lokalne samouprave, koja joj je omogućila da u kratkom roku dobije potrebne dozvole za početak izgradnje.

Valjevski gradonačelnik Zoran Jakovljević ozvaničio je radove na izgradnji tržnog centra ”Merkator” i poručio kako je bilo "krajnje vreme" da Valjevo dobije prvi hipermarket.

Građani će, kako je danas rečeno, na lokaciji u širem centru Valjeva, kod nekadašnjeg “Remonta”, imati i parking sa 70 mesta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum