Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Danski JYSK otvara novu prodavnicu u Inđiji

Danski JYSK otvara novu prodavnicu u Inđiji

Najveći evropski lanac proizvoda za kuću „JYSK“– od jorgana, jastuka i dušeka, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, nameštaja za kuću i baštu, do zavesa i ostalog pokućstva, a sve u jednostavnom i minimalističkom skandinavskom dizajnu – u Inđiji 2. februara nastavlja širenje u Srbiji otvaranjem nove prodavnice.

Ovo otvaranje će takođe biti obeleženo mnogim fantastičnim ponudama, kao što je npr. jastuk CONTOUR od memorijske pene, čija će cena povodom otvaranja biti snižena sa 2999,- na samo 850 dinara! Ovom prilikom svaki kupac će na dan otvaranja dobiti na poklon MY BLUE BAG torbu.

Početkom aprila prošle godine „JYSK“ je otvorio svoju prvu prodavnicu u Subotici. Nakon toga je otvara prodavnice  u Pančevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Čačku. Otvaranjem prodavnice u Inđiji 2. februara, JYSK nastavlja sa svojom najavljenom strategijom otvaranja 40 prodavnica na području Srbije. Trenutno JYSK broji otprilike 1900 prodavnica u 34 zemlje sveta.

Godišnji promet grupacije iznosi gotovo 2,5 milijarde evra i zapošljava oko 17000 ljudi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum