Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dizel otporan na niske temperature na NIS-ovim pumpama

Dizel otporan na niske temperature na NIS-ovim pumpama

Naftna industrija Srbije je ovih dana počela proizvodnju i isporuku dizel motornog goriva koje je prilagođeno za korišćenje pri izrazito niskim temperaturama. Potreba za ovakvim potezom uslovljena je činjenicom da poslednjih dana na  vladaju ekstremno niske temperature.

Snabdevanje dizel gorivom otpornim na mraz, koje može da se koristi na ekstremno niskim temperaturama biće ključni za benzinske stanice NIS-a koje se nalaze u južnim delovima Srbije, gde je situacija trenutno najozbiljnija.

U segmentu usluživanja korporativnih klijenata za NIS su prioritetne isporuke za potrebe medicinskih ustanova i drugih objekata državne infrastrukture, navodi se u saopštenju te kompanije.

 

Tokom vikenda čitava mreža benzinskih stanica NIS-a snabdevena je dizel gorivom prilagođenim za korišćenje u uslovima ekstremno niskih temperatura. Osim toga, kompanija preuzima na sebe obavezu da analizira sve reklamacije kupaca, saopštio je NIS.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum