Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti METRO Cash & Carry pokrenuo program „Partnerski odnos sa kupcima“

METRO Cash & Carry pokrenuo program „Partnerski odnos sa kupcima“

Tri hiljade malih trgovinskih radnji širom Srbije uključilo se u program „Partnerski odnos sa kupcima“ u okviru kojeg METRO Cash & Carry pomaže nezavisnim vlasnicima trgovina da rekonstruišu svoj objekat, bolje organizuju proces prodaje i unaprede poslovanje.

Najveći veleprodajni lanac u Srbiji METRO Cash & Carry pokrenuo je program „Partnerski odnos sa kupcima“ 2009. godine sa ciljem da pomogne vlasnicima malih nezavisnih trgovinskih radnji da poboljšaju svoju konkurentnost, postanu atraktivniji krajnjim kupcima i tako opstanu na tržištu.

Program "Partnerski odnos sa kupcima" je započet uspešno pre tri godine u Srbiji, i veoma je posvećen da pomogne kupcima iz segmenta malih trgovina da postanu konkurentni na tržištu,  koje sve više naginje ka većim maloprodajnim formatima.

U sklopu ovog programa vlasnicima radnji prenosi se znanje sticano 45 godina širom sveta u vezi sa preuređenjem prostora, pravilnim odabirom asortimana, izlaganjem i skladištenjem robe. Od ovog programa veliku korist imaju i krajnji kupci, koji u malim trgovinama dobijaju kvalitetniju uslugu –rekao je Kristijan Hilkema, član uprave METRO Cash & Carry Srbija.

Ovaj program sastoji se od čitavog niza predavanja i radionica tokom kojih vlasnici radnji dobijaju praktična znanja korisna za svakodnevno poslovanje. U objektima METRO Cash & Carry obezbeđene su posebne prostorije namenjene edukaciji trgovaca i „pokazne prodavnice“ u kojima vlasnici radnji mogu da vide kako trgovina sa unetim izmenama izgleda. Stručnjaci METRO Cash & Carry odlaze i u objekte čiji su vlasnici uključeni u program „Partnerski odnos sa kupcima“ i daju im konkretna rešenja za rekonstrukciju, organizaciju i brendiranje objekta.

Dosadašnje iskustvo pokazuje da su nezavisne trgovine uključene u ovaj program, promenama asortimana i izlaganja robe imali prosečno povećanja prodaje od 20%. Mali trgovci uključeni u projekat su poboljšali svoje poslovanje, a krajnjim kupcima omogućili dobar asortiman proizvoda i kvalitetniju uslugu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum