Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija "Rojal Friesland" preuzima "Imlek" i "Suboticku mlekaru"

Kompanija "Rojal Friesland" preuzima "Imlek" i "Suboticku mlekaru"

Kompanija "Rojal Friesland", sa sedištem u Holandiji, objavila je da će preuzeti firme "Imlek" AD Beograd i Mlekaru Subotica.

Obe kompanije su sada u većinskom vlasništvu fonda "Salford" koji je Knjaz Miloš preuzeo 2005. godine, dok je Imlek kupio 2003. godine.

Kompanije "FrieslandCampina" i "Salford Capital Partners" potpisale su Memorandum o razumevanju o akviziciji  preduzeća Imlek A.D. Beograd i Mlekare A.D. Subotica, sa ciljem da se utvrdi poslovna pozicija "FrieslandCampina" u jugoistočnoj Evropi, regionu sa 76 miliona potrošača - saopšteno je u Amersfortu.

Prodavac je većinski akcionar obe mlekare, sa približno 79 posto akcija u "Imleku" i  82 posto akcija u "Mlekari Subotica".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum