Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Cash & Carry uspešno sertifikovao objekte po IFS Cash & Carry standardu

Metro Cash & Carry uspešno sertifikovao objekte po IFS Cash & Carry standardu

METRO Cash & Carry u Srbiji uspešno je sertifikovao svih sedam veleprodajnih objekata po IFS Cash&Carry standardu, koji predstavlja najviši svetski standard za kvalitet i bezbednost hrane priznat od Globalne Inicijative za Bezbednost Hrane (GFSI). Sertifikati su dodeljeni nakon provere koja je obavljena početkom decembra 2011. godine.

Sertifikacijom prema IFS Cash & Carry standardu METRO Cash&Carry Srbija osigurava kvalitet i bezbednost hrane kroz celokupan lanac proizvodnje, skladištenja i prodaje. Proces sertifikacije uključuje i domaće dobavljače, koji svoje proizvode plasiraju kroz program robnih marki METRO Cash & Carry.
Dobavljači privatnih robnih marki su sertifikovani ili su u procesu sertifikacije proizvodnih pogona prema IFS/GFSI standardima. Od 81 dobavljača koji učestvuju u programu METRO robnih marki 62 su već uspešno sertifikovali svoje proizvodne pogone po IFS, BRC ili FSSC 22000 standardu, a očekuje se da će preostali taj proces okončati do kraja ove godine.

IFS standard kupcima pruža sigurnost i pouzdanost po pitanju kvaliteta, bezbednosti i ispravnosti hrane. IFS standard domaćim proizvođačima sertifikovanim po ovom standardu otvara mogućnost izvoza i konkurentnost proizvoda van granica naše zemlje.
Upravo zahvaljujući poštovanju visokih standarda kvaliteta i bezbednosti, srpski proizvodi se danas kroz mrežu METRO Cash & Carry izvoze u devet evropskih zemalja od kojih su šest članice Evropske unije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum