Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Delez" dobio pozajmicu za širenje maloprodajne mreže u Rumuniji

"Delez" dobio pozajmicu za širenje maloprodajne mreže u Rumuniji

Trgovinski lanac “Delez” je dobio pozajmicu od 210 miliona evra za širenje maloprodajne mreže u Rumuniji, saopštava Evropska banka za obnovu i razvoj.

Od te sume 140 miliona evra će dati EBRD, a banke ING i Rabobank 70 miliona evra.

Uz finansijsku podršku EBRD-a kompanija će izgraditi do 17 velikih i srednjih hipermarketa u Bukureštu i gradovima u unutrašnjosti Rumunije.

U Rumuniji “Delez” postoji od 2003. godine i u toj zemlji posluje 8 njegovih hipermarketa brenda “Kora”.

Belgijski trgovinski lanac “Delez” je krajem jula 2011. godine u Srbiji kupio kompaniju “Delta maksi” za 932,5 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum