Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Kragujevcu u martu otvaranje prvog Plaza centra u Srbiji

U Kragujevcu u martu otvaranje prvog Plaza centra u Srbiji

U Kragujevcu otvaranje prvog Plaza šoping centra zakazano za 20. mart . U izgradnju ovog centra uloženo je 50 miliona evra.

80 procenata Tržnog centra Kragujevac Plaza predato je budućim zakupcima a dodatnih 15 procenata će biti predato u narednom period, saopštili su iz kompanije.

Centar je trebalo da bude otvoren 21. februara, ali je kompanija izašla u susret molbama zakupaca prostora da datum bude pomeren kako bi omogućilo prodavcima da krenu sa prolećnom robom, kao i potrebe da svim zakupcima daju dovoljno vremena da završe radove na opremanju lokala,kažu iz rukovodstva.

Istaknuto je da je to prvi od tri tržna centra koji će se graditi u Srbiji. Takodje je deo dugoročne strategije investiranja u Srbiju.

Na izgradnji Plaza centra u Kragujevcu bilo je angažovano oko 1.200 radnika. Dok će u samom šoping centaru biti zaposleno oko 400 ljudi.

Kragujevac Plaza šoping centar prostire se na 65.000 kvadratnih metara i ima 110 prodajnih objekata sa inostranim i lokalnim brendovima, supermarket i šest bioskopskih sala najnovije tehnologije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum