Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Somboled menja ime

Somboled menja ime

Francuska kompanija Laktalis, u čijem sastavu posluje mlekara Somboled iz Sombora, saopštila je juče da će dosadašnja robna marka sa mlečnih proizvoda somborske mlekare Somboled zameniti robnom markom "dukat". Odluka o zameni naziva robne marke doneta je posle integracije mlekare Somboled u poslovni sistem Dukat mlečne industrije, koji posluje u sasatavu Laktalisa, najavio je na konferenciji za novinare generalni direktor Somboleda Andrej Tičić.

Kako je precizirao, proces takozvanog rebrendinga počeo je 23. januara na pakovanjima svežeg mleka i nearomatizovanih jogurta, dok će od aprila novi naziv dobiti i ostali proizvodi somborske mlekare. "Hrvatska Dukat mlečna industrija 2003. godine postala je strateški većinski partner Somboleda i za pet godina u somborsku mlekaru investirano je oko 26 miliona evra. U maju prošle godine Dukat je ušao u sastav francuske Laktalis grupe, vodeće mlečne industrije u svetu, te preuzeo ulogu Laktavisovog centra za razvoj na tržištu bivše Jugoslavije, Rumunije, Bugarske i Albanije, a robna marka "dukat" postala je regionalna robna marka svih mlečnih proizvoda", rekao je Tičić.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum