Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren informacioni centar NCR u Beogradu

Otvoren informacioni centar NCR u Beogradu

U Beogradu  otvoren  operativni i informacioni centar, američke kompanije NCR. Ukupna  vrednost je 3,8 miliona evra,  a u njemu će biti zaposleno oko 300 visokoobrazovanih ljudi iz Srbije.

Prilikom otvaranja istaknuto je da je za nova radna mesta iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije u okviru Programa za dodelu bespovratnih sredstava za podsticaj investicija, kompaniji NCR dodelilo 1,5 miliona evra.

Kako se navodi, NCR je svetski tehnološki lider u pružanju visokokvalitetne i stručne podrške kompanijama iz različitih industrija. U centru NCR-a u kome trenutno ima 200 zaposlenih, pružaće se podrška na devet jezika: nemačkom, grčkom, mađarskom, holandskom, engleskom, francuskom, italijanskom, španskom i turskom.

Nebojša Ćirić ministar ekonomije rekao je da će centar pružati usluge korisnicima iz velikog dela Evrope i severne Afrike.

Predsednik Srbije Boris Tadić koji je takodje prisustvovao otvaranju NCR-a poručio je da su nova radna mesta najveći zahtev čitavog sveta.

Potpredsednik NCR za Evropu Džef Mek Kroski kazao je da je ta kompanija odabrala Srbiju zbog obrazovanih radnika koji govore više jezika, zatim solidne infrastrukture i podrške vladajuće strukture.
Takodje je dodao i da je godišnji obrt te kompanije veći od 5,4 milijarde dolara, te da ona posluje u više od 100 zemalja.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum