Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti TIK TAK kase u Roda Megamarketu na Novom Beogradu

TIK TAK kase u Roda Megamarketu na Novom Beogradu

Merkator-s je objavio da kupci u Roda Megamarketu na Novom Beogradu od 21-og februra mogu da koriste TIK TAK kase za samousluživanje.

Mercator-S je prvi trgovac u Srbiji koji je uveo samouslužne TIK-TAK kase u svoje prodajne objekte, najpre u Novom Sadu, a onda i u Beogradu.

Juče je u prodajnom objektu Roda Megamarket na Novom Beogradu, svaka 50. kupovina na TIK TAK kasama bila gratis, a danas posetioci uz svaku 50. kupovinu dobijaju poklon paket.

Na samouslužnim kasama, kupac samostalno očitava kodove  proizvoda koje je odabrao, pri tom dobija moguće popuste, i samostalno zaključuje kupovinu plaćanjem, birajući pri tom način plaćanja koji mu najviše odgovara, gotov novac ili kartice.

Na TIK TAK kasama nije moguće plaćati sa čekovima, novčanicom od 5.000 dinara i Diners karticom na odloženo plaćanje.

U saopštenju se navodi da je uvođenje samouslužnih kasa odličan primer primene informacionih tehnologija koje kupcu obezbeđuju bržu i jednostavniju kupovinu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum