Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Konzum gradi benzinske pumpe

Konzum gradi benzinske pumpe

”Konzum” od marta planira da pored svojih trgovačkih centara otvori i benzinske pumpe. Realizacijom ovog projekta Konzum  prati  savremene svetske maloprodajne trendove i u tome će biti prvi na hrvatskom tržištu.

Prva takva benzinska pumpa otvoriće se uz Super Konzum u Zagrebu, nakon čega će se do juna ove godine otvoriti  još nekoliko, potvrdili su u Konzumu.

Sve benzinske pumpe gradiće se kao samostalni objekti na parkinzima Super Konzuma i  radiće po principu samousluge i biće potpuno automatizovane. Najavljena je gradnja 10 takvih benzinskih pumpi, ali za sada još ne otkrivaju koliko će sve to koštati. Procenjuje se da bi svaka od njih mogla koštati najmanje million evra.

Ana Mitrović iz odnosa sa javnošu je izjavila da pošto  je to dugoročan projekat  teško je govoriti o konkretnim brojkama, I dodala je da se nisu ograničili samo na jednog nego na više partnera.

Ovakav koncept  već dugo praktikuju neki od vodećih svetskih trgovaca, kao što su britanski trgovinski lanac Sainsbury, ASDA, Tesco, Safeway i drugi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum