Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Početkom meseca ponovo nova poskupljenja

Početkom meseca ponovo nova poskupljenja

Početak novog meseca marta potrošačima u Srbiji donosi i nova poskupljenja u oblasti mlečnih proizvoda, konzervi, ceralija, uvoznih slatkiša, kućne i lične hemije, pa cak i flaširanih voda i sokova.

Već tokom proteklih dana neki suhomesnati proizvodi, jaja, voće i povrće poskupeli su za deset i više posto.


Ovog puta nisu krive marže, kako su objasnili u prodavnicama, novi cenovnici su posledica rasta kursa evra i cena sirovina.

Početkom marta poskupeće mlečni proizvodi nekih proizvođača i to za 3 posto, konzervirana hrana za 5, žitarice od 12 do 16, hemija od 3 do 6, a slatkiši i bezalkoholna pića za samo nekoliko posto.

Vlada Srbije je krajem prošle godine donela  Uredbu kojom se marža u prometu osnovnih životnih namirnica ograničava na deset odsto. Zbog toga su cene osnovnih životnih namirnica kao što su hleb, brašno, ulje, šećer i sveže meso za sada stabilne.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum