Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio svoj peti objekat u Novom Sadu na Telepu

Gomex otvorio svoj peti objekat u Novom Sadu na Telepu

Kompanija Gomex d.o.o. je 1. marta u 09h otvorila svoj peti objekat u Novom Sadu.

Pored objekata na Novoj Detelinari, Grbavici, Klisi i u Adicama,Gomex od danas posluje i na Telepu, u Subotičkoj ulici br.80.Poslovna jedinica će raditi na preko 150m2 prodajnog prostora a za profesionalnu uslugu će se pobrinuti šest zaposlenih.

Takodje i ova prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koji su već prepoznatljivi u svim MP objektima lanca.U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 4.500 artikla, koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i promocije i degustacije.

Radno vreme objekta je svakim danom od 07:00 do 20:30 i nedeljom od 07:00 do 13:00.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum