Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK od 8. marta i u Beogradu

JYSK od 8. marta i u Beogradu

Na Novom Beogradu, u Bloku 62 (kod „Idea“ supermarketa), u četvrtak 8. marta, u 8 sati, otvoriće se osma JYSK-ova prodavnica u Srbiji.

JYSK, najveći evropski lanac proizvoda za kuću – od jorgana, jastuka i dušeka, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, nameštaja za kuću i baštu, do zavesa i ostalog pokućstva, otvaranjem prve prodavnice u Beogradu nastavlja širenje u Srbiji.

Gotovo godinu dana od otvaranja prve prodavnice u Srbiji koja se nalazi u Subotici, JYSK od sada i u Beogradu.

Ovo otvaranje će takođe biti obeleženo mnogim fantastičnim ponudama, kao što je npr. jastuk od memorijske pene „CONTOUR“, čija će cena povodom otvaranja biti snižena sa 3499,- na samo 850 dinara!
Naravno, i ovom prilikom svaki kupac će na dan otvaranja dobiti na poklon MY BLUE BAG torbu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum