Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fabrika Gorenja se otvara u Zaječaru

Fabrika Gorenja se otvara u Zaječaru

Verica Kalanović, potpredsednica Vlade Srbije za privredni i regionalni razvoj prisustvovaće sutra svečanom otvaranju fabrike Gorenje u Zaječaru, gde će biti proizvodnja veš mašina. U toj fabrici biće zaposleno 300 radnika.

Kompanija Gorenje je već prisutna u Valjevu, gde se proizvode rashladni uredjaji i u Staroj Pazovi gde se proizvode bojleri.

U svim svojim pogonima u Srbiji Gorenje će ukupno zaposliti više od 1.500 radnika, a ukupna ulaganja će premašiti 70 miliona evra.
Gorenje 90 odsto svoje proizvodnje izvozi u zemlje Evropske unije, Rusiju i Ameriku, a nedavno je pokrenulo širenje proizvodnje u Valjevu gde gradi novu halu, investira dodatnih 20 miliona evra i planira da zaposli 400 novih radnika.

Za sva ulaganja u poslednjih šest godina u Srbiji, kompanija Gorenje je dobila pomoć od SIEPA i Ministarstva ekonomije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum