Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor investira u Srbiju još 100 miliona evra

Agrokor investira u Srbiju još 100 miliona evra

Ante Todorić potpredsednik hrvatskog Agrokora je najavio da će ta kompanija u narednih godinu dana investirati oko 100 miliona evra u Srbiji. Takodje je dodao da neće biti otpuštani već postojeći radnici u našoj zemlji, kojih ima oko 7000.

Ante Todorić je još izjavio da se ta kompanija oseća dobrodošlom u našoj zemlji, te da se zbog toga odlučuju na nove investicije i posle već uloženih 450 miliona evra.

On smatra da će se u Srbiji posle dobijanja statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, desiti dodatna makroekonomska stabilnost i poboljšanje poslovnog okruženja.

Komentarišući kretanje deviznog kursa u Srbiji, on je ukazao da zdrava ekonomija traži stabilan kurs, i zaključio da su sa sadašnjom kursom u Srbiji poskupljenja neminovna.

Takodje je ocenio da su cene prehrambenih proizvoda u Srbiji za 40 posto niže nego u EU, dodao je i da su cene u Srbiji "pod kontrolom i veoma konkurentne”.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum