Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Potencijalni kupac Swedmilk-a turska kompanija Sutaš

Potencijalni kupac Swedmilk-a turska kompanija Sutaš

Turska kompanija “Sutaš” je potencijalni kupac mlekare “Swedmilk” iz Skoplja.

Prema nezvaničnim podacima predstavnici ove turske kompanije su već bili na pregovorima o kupovini mlekare “Swedmilk”u Skoplju.

Tada su obećali da će dostaviti ponudu na konkursu koji uskoro treba da bude objavljen.

Sutaš je pored mlekare bio zainteresovan i za ulaganje u farmu stočne hrane.
Farmeri iz Swedmilk-a, potvrdili su da su se susreli sa predstavnicima Sutaš-a, ali su bili rezervisani oko ishoda inicijative.

U avgustu prošle godine na javnom nadmetanju,najveći poverilac, Tutunska banka, pokušala je da proda mlekaru, zemljište i deo opreme za 7,5 miliona evra, ali nije bilo zainteresovanih kupaca.

Ovaj put će se izmeniti uslovi konkursa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum