Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ruska kompanija Neftegazinkor ulaže 120 miliona evra u svoje kompanije u BiH

Ruska kompanija Neftegazinkor ulaže 120 miliona evra u svoje kompanije u BiH

Direktor Neftegazinkora Jurij Smirnov izjavio je da će ove godine uložiti oko 120 miliona evra u tri preduzeća u BiH koja je privatizovala. Ruska kompanija Neftegazinkor, privatizovala je Rafineriju nafte Bosanski Brod, Rafineriju ulja u Modriči i lanac pumpi Petrola.

Kako je rekao to je samo deo investicija od 730 miliona evra koje su planirane da budu realizovane do 2016. godine.

Smirnov je takodje dodao da je Rafinerija nafte Bosanski Brod srce celog projekta, te da će zbog toga dobiti najviše novca, tačnije 90 miliona evra, a ostali novac će biti rasporedjen na preostala preduzeća.

Smirnov je naglasio da će prioriteti u narednom periodu biti popravljanje logistike za otpremanje derivata iz Rafinerije u Bosanskom Brodu, kao i osvajanja tržišta u BiH i okruženju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum