Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Novom Sadu otvoren prvi terminal za snabdevanje brodova gorivom

U Novom Sadu otvoren prvi terminal za snabdevanje brodova gorivom

Juče su u Novom Sadu predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko otvorili prvi terminal za snabdevanje brodova gorivom u našoj zemlji, koji će obezbediti sigurno snabdevanje kvalitetnim gorivom na važnim plovnim pravcima u Srbiji.

Bojan Pajtić predsednik Vlade Vojvodine je rekao da će time biti obezbeđeno snabdevanje gorivom plovila u tranzitu čije su godišnje potrebe oko 40.000 tona.
Kravčenko je otvarajući prvu bunker stanicu, istakao da će do kraja godine biti otvorene još tri takve stanice.

Bojan Pajtić je istakao da je to nastavak saradnje Vlade Vojvodine sa NIS-om, koja je vrlo intenzivna, i naglasio da će otvaranjem ovakvog tipa terminala znatna finansijska sredstva biti prelivena u naš umesto u inostrani budžet.

Takodje je dodao da je ovaj terminal veoma značajan jer će pojačati rečni saobraćaj u našoj zemlji i znatno doprineti razvoju nautičkog turizma.

Kravčenko je napomenuo da je veoma zadovoljan saradnjom sa vlastima u Srbiji i Vojvodini, zatim je istakao da će investicije te naftne kompanije u našoj zemlji ove godine premašiti 500 miliona evra, od čega će najveći deo biti uložen u Vojvodini.

Dodao je i to da će ovogodišnja vrednost ulaganja NIS-a u Srbiji biti 70 odsto veća nego lane.

Igor Pavličić gradonačelnik Novog Sada je rekao  da je veoma zadovoljan saradnjom grada i NIS-a, koji ulaže znatna sredstva u grad i pokrajinu. Takodje je dodao da ta kompanija ima i svoju društveno korisnu aktivnost jer je pomogla izgradnju igrališta i drugih objekata u Novom Sadu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum