Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Krajem 2013. godine u Srbiju stiže IKEA, i otvoriće pet prodajnih centara!

Krajem 2013. godine u Srbiju stiže IKEA, i otvoriće pet prodajnih centara!

Juče je na sastanku predsednika Srbije Borisa Tadića i izvršnog direktora „Ikee“ Mikaela Olsona postignut dogovor o poslovnoj saradnji.

„Ikea" planira da u Srbiji otvori pet prodajnih centara, od toga dva će biti u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Nišu i u okolini Čačka i Kragujevca. Tako da će cela Srbija biti pokrivena, rekao je predsednik Tadić.

Prvi prodajni centar ove kompanije u Srbji biće otvoren do kraja 2013. godine u Beogradu prema Surčinu, dok će drugi biti otvoren na koridoru 10 blizu Bubanj Potoka.

Dolazak „Ikee" omogućiće otvaranje 400 novih radnih mesta. Te će to obezbediti nove mogućnosti i za mala i srednja preduzeća u Srbiji.

Tadić je dodao i to da je Ikea poznata po povezivanju preduzeća koja mogu da rade u tom sistemu, kao što je slučaj sa kompanijom „Simpo", koja je „Ikein" strateški partner više decenija.

Mikael Olson je ovom prilikom rekao da vidi veliki potencijal u proširivanju saradnje sa lokalnim dobavljačima i napomenuo da osim kompanije „Simpo" i fabrike „Jasen-Lukić", „Ikea" traži i druge dobavljače u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum