Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ove jeseni u Delta City nam stiže H&M

Ove jeseni u Delta City nam stiže H&M

U Beogradu će se na jesen otvoriti prva prodavnica poznatog svetskog modnog lanca H&M i to u Delta City-ju.

Direktorka korporativnih poslova u Fashion Company  Jasenka Stekić, kaže da koliko su do sada upućeni ovaj modni lanac bi trebao da sam udje na naše tržište.

Pošto je za ovu sezonu proleće-leto  već kasno za ulazak na tržište, oni će najverovatnije otvoriti radnju početkom sledeće sezone,  jesen-zima.

Stekićeva je izjavila da je srpsko tržište poželjno za strane moderne brendove i najvila je da će u naredne četiri sezone u Srbiju doći još mnogo velikih kuća koje nisu do sada poslovale kod nas. Neke od njih su  veliki britanski lanci “Primark”, “River Island”, “Top Shop”, a širenje svojih lanaca nastaviće C&A i H&M.

Ona je takodje dodala da je do sada jedina prepreka za otvaranje objekata ovakve vrste bila lokacija. Tačnije, ove velike kompanije traže udarne lokacije, kao što su sami centri velikih gradova ili najveći i najpopularniji tržni centri. Osim toga oni rade petogodišnje planove I samim tim imaju velika početna ulaganja i ne smeju da rizikuju ako objekat u kome žele da otvore radnju nema sredjene papire.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum