Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rast industrijske proizvodnje u Sremu

Rast industrijske proizvodnje u Sremu

U Sremskom okrugu lane je nastavljen rast industrijske proizvodnje, saopšteno je u Regionalnoj privrednoj komori.

Prema tom izvoru, od januara do kraja novembra 2007, u odnosu na isti period prethodne godine, proizvodnja je povećana 5,5 odsto, pri čemu je najveći rast zabeležen u hemijskoj industriji i preradi papira.


U komori naglašavaju da je tome u velikoj meri doprinala intenzivna investiciona aktivnost jer Sremski okrug po obimu ''grinfild'' investicija, posebno u staropazovačkoj, indjijskoj i pećinačkoj opštini, spada medju vodeće regione u zemlji.

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum