Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Austrijska kompanija Swarovski otvara fabriku u Subotici

Austrijska kompanija Swarovski otvara fabriku u Subotici

U Subotici je potpisan ugovor o otvaranju fabrike Austrijske kompanije Swarovski. U fabrici će se proizvoditi kristali namenjeni isključivo za izvoz.

Ugovor o dodeljivanju sredstava za direktne investicije i ugovor o otudjivanju gradjevinskog  zemljišta je potpisan izmedju predtavnika Vlade Srbije, grada Subotice i kompanije Swarovski, i time je ujedno i ozvaničen njihov dolazak  u Srbiju.

Navodi se i da će ova kompanija uložiti 21 milion evra i da će zaposliti 550 radnika.

Swarovski kompanija ima blizu 25000 zaposlenih širom sveta,ona je podeljena na dve industrijske oblasti: Swarovski Kristall, koja se bavi proizvodnjom luksuznih elemenata i Tyrolit Schlefmittel, koja proizvodi ala i mašine potrebne za obradu i rad.

Kompanija Swarovski ima dugu porodičnu tradiciju, osnovana je 1895. godine. Ona se bavi proizvodnjom nakita i mnogih luksuznih elemenata,kao i figura, od odredjene vrste stakla.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum