Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Plaza Centar" otvoren juče u Kragujevcu

"Plaza Centar" otvoren juče u Kragujevcu

Juče je u Kragujevcu otvoren „Plaza Centar“ prvi trgovinski i zabavni centar u Srbiji. U izgradnju ovog centra  uloženo je više od 60 miliona evra.

Sagiv Meger direktor ove Izraelske kompanije, rekao je na otvoranju da će u ovom trgovinskom centru veličine 65000 kvadratnih metara, u 110 lokala radno mesto dobiti 500 do 700 ljudi.

On je takodje dodao da je ovaj centar poboljšao izgled grada Kragujevca i da će poboljšati život gradjana. Rekao je i to da je u okviru tržnog centra otvoren multipleks bioskop sa 6 sala sa po 350 mesta.

Veroljub Stevanović gradonačelnik Kragujevca je takodje izrazio zadovoljstvo izgledom ovog centra i mogućnostima koje će pružiti gradjanima.

Ovaj tržni centar je tek prva od četiri planirane investicije kompanije „Plaza centar“ u Srbiji. Inače, ova kompanija već više od 19 godina uspešno realizuje projekte u oblasti nekretnina u mnogim zemljama (Poljskoj, Rumuniji, Litvaniji, Indiji, Bugarskoj,Češkoj, Grčkoj, Madjarskoj i Srbiji).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum