Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl gradi supermarket u Zrenjaninu

Lidl gradi supermarket u Zrenjaninu

Prvi grad u Srbiji sa kojim je Lidl potpisao ugovor o kupovini zemljišta je Zrenjanin.

Ugovor je potpisan prošle nedelje izmedju nemačke kompanije Lidl i gradonačelnika Zrenjanina, a zakupljeno je zemljište kod glavne autobuske stanice.

U izgradnju ovog objekta biće uloženo 1,5 miliona evra, od kojih će se izgraditi supermarket veličine oko 2000 kvadrata, i u njemu će biti zaposleno oko 25 radnika.

Mileta Mihajlov smatra da dolazak ove kompanije u Zrenjanin dokazuje da ovaj grad ima budućnost i da je administracija brzo i efikasno odreagovala na ponude investitora.

Još dve lokacije  koje su spominjane za gradnju Lidlovih objekata su gradovi Novi Sad i Valjevo. Takodje je napomenuto da Lidl neće otvarati objekte sporadično jer poslovna politika te kuće predvidja da se prvo kupe i opreme lokacije, a potom da se gotovo u isto vreme otvori ceo niz njihovih prodavnica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum