Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Neptun u aprilu otvara tri nova objekta

Neptun u aprilu otvara tri nova objekta

Neptun koji je na tržištu Srbije prisutan od 2007. godine kao član maloprodajnog lanca Balfin Grupe Neptun, uvodi nove organizacione standarde u skladu sa međunarodnim standardima svih Neptun maloprodajnih objekata.

Do sada Neptun u Srbiji ima sedam maloprodajnih objekata, od toga su tri u Beogradu, jedan u Pančevu, dva u Nišu,  jedan u Kraljevu i jedan u Kragujevcu.

Tih osam maloprodajnih objekata nalazi se na ukupnoj površini od preko 5.500 kvadratnih metara, u njima je zaposleno 115 radnika.

Pored svega toga Neptun planira da u aprilu ove godine otvori  tri nova objekta od toga dva u Beogradu, jedan na Bežanijskoj kosi na prvom spratu Hipermarketa Idea Super, drugi na Bulevaru kralja Aleksandra, a treći objekat će otvoriti u Nišu, u tržnom centru Forum. Otvaranjem ovih objekata biće zaposleno oko 20 novih radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum