Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Austrijska kompanija "Supernova" od jeseni u Kragujevcu

Austrijska kompanija "Supernova" od jeseni u Kragujevcu

Od ove jeseni Kragujevac bogatiji za još jedan tržni centar! Naime, austrijska kompanija „Supernova“ će na jesen početi da gradi tržni centar u naselju Stanovo kod Kragujevca.

Gradski stručnjak za investicije i razvoj Nedja Vasiljević  je rekao da je ta kompanija zemljište platila 6,4 miliona evra, i da će na njemu biti izgradjen objekat veličine 22000 kvadratnih metara. On je takodje dodao da je Supernova zbog svetske ekonomske krize dva puta odlagala početak izgradnje ovog objekta. 

Do sada su u Kragujevcu izgradjeni tržni centri „Metro“, „Delta park“, „Dis“, „Plaza“ i „Merkator“.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum