Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti InterMol otvorio benzinsku pumpu u Valjevu

InterMol otvorio benzinsku pumpu u Valjevu

U Valjevu je 4. Aprila svečano otvorena MOL-ova benzinska pumpa. Otvaranju su prisustvovali mnogi predstavnici lokalnih vlasti i mediji i tako ukazali na veliki značaj ove investicije u tom gradu.

Svečano presecanje crvene trake obavio je generalni direktor InterMOL-a Takacs Michael Zoltan. Otvaranje ove pumpe je tek prva od planiranih četiri investicija Mol-a u Srbiji ove godine.

Njihov slogan glasi „Kvalitet o kom se priča“, a cilj ove kompanije je da poboljša kvalitet života svih svojih korisnika. Takacs je istakao kako je ponosan na to što Mol-ove benzinske pumpe nude viskokvalitetna goriva i dobre usluge potrošačima.

Mol Grupa trenutno ima oko 32000 zaposlenih  u svetu, posluje u  Severnoj Africi, na Bliskom Istoku i ima mrežu od 1600 benzinskih pumpi u 40 zemalja centralne i severne Evrope.

InterMol je u Srbiji prisutan od 2005. godine, od tada je otvorio 33 benzinske pumpe na granicama sa Hrvatskom, Madjarskom i Makedonijom, a takodje i u svim većim gradovima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum