Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport pokrenuo elektronski način kupovine

Univerexport pokrenuo elektronski način kupovine

Univerexport je od 1.aprila zvanično počeo sa elektronskom trgovinom pod simboličnim nazivom eLAKOLIJE.

Naime, ova kompanija je nakon više od 20 godina uspešnog poslovanja, pored tradicionalnog omogućila nov, jednostavan i kvalitetan način kupovine.

Ovaj e-hipermarket svojim korisnicima pored brze i lake kupovine nudi i asortiman od preko 12000 artikala, kao i besplatnu dostavu. Besplatna dostava se za sada vrši na teritoriji Beograda, Novog Sada, Vršca i Subotice, uz minimalni iznos kupovine od 1500rsd.

Posebna prednost koju nudi ovaj servis jeste i način plaćanja, koje se vrši prilikom isporuke, a korisniku ostaje mogućnost da bira između plaćanja gotovim novcem, platnim karticama i čekovima građana, uz mogućnost odloženog plaćanja i do 180 dana.

Ovo savremeno rešenje omogućava potrošačima uštedu i vremena i novca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum