Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Velefarm će izgraditi skladište lekova

Velefarm će izgraditi skladište lekova

Beogradska kompanija za promet lekovima Velefarm [VLFR] najavila je će ove godine početi izgradnju skladišta lekova. Direktor kompanije Dragoljub Vučićević izjavio je da će skladište biti izgrađeno u sedištu te kompanije u Beogradu i da će biti završeno do kraja godine. Prema njegovim rečima, Velefarm je u 2006. godini ostvario 240 miliona evra poslovnog prihoda, a ove godine 280 miliona evra.

 

Velefarm Holding kompanija je preduzeće u okviru kojeg posluju Velefarm - Lekovi prodaja, Velefarm - Medicina prodaja, Velefarm - Prolek, Velefarm - Bijeljina i Sanitarija.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum