Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sledeće godine novo mesto za šoping! "Delta planet"

Sledeće godine novo mesto za šoping! "Delta planet"

Početkom sledeće godine u planu je da se počne sa izgradnjom šoping centra „Delta planet“.

Ovo će biti jedno od najznačjnijih ulaganja Delta holdinga sa obzirom da je vrednost ove investicije oko 200 miliona evra. Veličina ovog šoping centra će biti oko 200 000 kvadratnih metara, što nam donosi oko 5 000 novih radnih mesta.

Ovaj objekat će biti izgradjen na beogradskoj Autokomandi  na samo 20 minuta od beogradskog aerodroma.

Potpredsednica za korporativne komunikacije Delta holdinga Jelena Krstović je pored najave o izgradnji šoping centra „Delta planet“ rekla ponešto i o drugim planovima te kompanije za ovu i narednu godinu. Spomenula je da će polovinom ove godine početi sa renoviranjem hotela „Kontinental“ koji će se posle toga zvati „Kraun plaza“. Dodala je i da će uskoro početi  renoviranje  hotela „Park“ u centru Beograda, a zatim i da u septembru počinje izgradnja prvog „Bauhaus centra“.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum