Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Inovacije u proizvodnji i ponudi IKEA nameštaja

Inovacije u proizvodnji i ponudi IKEA nameštaja

Čuvena Švedska kompanija „Ikea“ planira inovacije u svojoj ponudi i proizvodnji.

Naime, oni su osmislili namestaj koji će biti opremljen elektronikom poput  LED TV-a, internet konekcije, CD-a, zvučnih sistema, blu-ray player-a i DVD-a.

Cilj ovog napretka je da se smanji broj žica koje se prepliću preko vašeg dnevnog boravka ili neke druge prostorije. Ovako će sve biti uskladjeno i dizajnirano tako da bude funkcionalno i lepo „na oko“.

Ovi planovi se razvijaju zajedno u saradnji sa kineskom kompanijom TLC Multimedija koja prodaje televizore i ostalu multimedijsku opremu pod brendovima TCL, ROWA, Thompson i RCA.

Ponuda ovog noviteta u Ikei može da se očekuje od jeseni ove godine u sedam evropskih zemalja, a na ostala tržišta će se plasirati tek na leto 2013. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum