Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez grupa gradi veliki distributivni centar u Srbiji

Delez grupa gradi veliki distributivni centar u Srbiji

Belgijska grupa Delez (Delhaize group) koja je vlasnik najvećeg trgovinskog lanca u Srbiji Delta Maksi i lanca Tempo, odlučila se na jednu od najvećih investicija do sada, na izgradnju velikog distributivnog centra u Srbiji.
Kako je najvljeno izgradnja će početi krajem ove godine, a planira se da objekat bude završen do kraja 2013. godine. Lokacija na kojoj će ovaj distributivni centar biti izgradjen još nije poznata, iako se nagoveštava da će to biti Stara Pazova.

Izgradnjom ovog objekta biće omogućeno zapošljavanje oko 600 novih radnika i omogućiće rast i unaprediti efikasnost poslovanja ove kompanije u regionu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum