Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Austrijska naftna kompanija OMV prodaje svoje pumpe u Hrvatskoj i BiH

Austrijska naftna kompanija OMV prodaje svoje pumpe u Hrvatskoj i BiH

Austrijska naftna kompanija OMV koja je još prošle godine najvila da će prodavati svoje pumpe u Hrvatskoj i BiH, sada je objavila da će narednih meseci početi razgovore sa zainteresovanima za kupovinu tih pumpi.

Do sada su se kao potencijalni zainteresovani kupci javili banjalučka grupa „Optima group“ koja je u vlasništvu Njeftegazinkora, a zatim Ivan Čermak general u penziji, koji je zaineteresovan za OMV pumpe u Hrvatskoj.

Plan je da se prodaja okonča u 2013. godini, ali ako se pojave ozbiljni kupci prodaja bi mogla da bude ostvarena i do kraja leta.

OMV je medjunarodna energetska firma sa sedištem u Austriji sa ukupnom godišnjom prodajom od oko 24 milijarde dolara, i ona zapošljava više od 31000 ljudi širom sveta.Ona takodje u svom vlasništvu u Hrvatskoj poseduje 63, a u BiH 28 benzinskih pumpi, a pored toga ima i dve glavne kancelarije u kojima je zaposleno preko stotinu radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum