Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Gomex otvorila dva nova objekta

Kompanija Gomex otvorila dva nova objekta

Kompanija Gomex nastavlja da investira i otvara nove objekte.

Ovih dana otvorena su dva nova objekta, jedan u Titelu i jedan u Borči.

U Titelu je izgradjen objekat na više od 180 kvadratnih metara koji  je zaposlio sedam novih radnika. Ovaj objekat se nalazi na Paradnom trgu broj 4, a radno vreme je svakim danom od 06:30 do 20:30 i nedeljom od 07:00 13:00 časova.

A po prvi put van Vojvodine Gomex je otvorio  svoj maloprodajni objekat u Borči (opština Palilula), koji se nalazi na adresi Ivana Milutinovića broj 77a. Ovaj objekat spada u kategoriju superete i na površini od 300 kvadratnih metara nudi preko 4500 artikala koji će zadovoljiti dnevne potrebe potrošača. Otvaranjem ovog objekta zaposleno je dvanaest novih radnika.  Radno vreme je svakim danom od 07:00 do 21:00h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum