Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Novom Sadu otvoren centar softverske kompanije "Televent DMS"

U Novom Sadu otvoren centar softverske kompanije "Televent DMS"

U Novom Sadu je otvoren centar softverske kompanije „Televent DMS“, zajedno u saradnji sa francuskom kompanijom “Schneideir Elecrict”.

U izgradnju objekta,razvojni centar i razvojni program za savremene “smart gird” tehnologije, uloženo je više od 100 miliona evra.

Trenutno ova kompanija zapošljava 520 stručnjaka, ima više od 250 stipendista, saradjuje sa oko 100 stručnjka sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, a pritom ima u planu da zaposli još oko 1000 mladih stručnjaka za informacione tehnologije.

Direktor kompanije DMS Dragan Popović  rekao je da će uskoro biti otvoren i centar za edukaciju srednjoškolaca jer je specifičnost ovog posla u praćenju novih savremenijih informacionih i tehnoloških sistema. A glavni cilj je da mladi stručnjaci ostanu u Srbiji jer će se sa napretkom ove kompanije otvarati nova radna mesta, a kako je najvljeno otvoriće ih se čak do 10 000.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum