Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agroživ otvorio distributivni centar u Novom Sadu

Agroživ otvorio distributivni centar u Novom Sadu

U četvrtak je u Novom Sadu otvoren distributivni centar Agroživa za područje Vojvodine.

U okviru centra nalazi se i pogon za preradu mesa kapaciteta 500 tona mesečno, klanica za krupnu stoku, a u planu je i da nalaženje poslovnog partnera za uslužno klanje.

Predrag Amižić generalni direktor Agroživa je rekao da je ovaj centar smešten u bivšem pogonu industrije mesa “Kolbis”. Preuzimanjem prostora Agroživ je preuzeo i  50 radnika od Kolbisa. A ako bi se ostvarilo i vršenje uslužnog klanja ova industrija bi mogla da zaposli još 50 novih radnika.

Ovim potezom preuzimanja  prostora i otvaranjem  distributivnog centra sačuvano je 1350 radnih mesta a proizvodnja klanice u Žitištu je vraćena na maksimum, tako  da sada imaju najveću proizvodnju pilećeg mesa u Srbiji.

Dušan Bajatović direktor Srbijagasa je rekao da je u Agroživ uložio oko 12 miliona evra i da planira da uloži još toliko jer smatra da bi takav pogon mogao da postane ozbiljan izvoznik.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum