Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Subotici otvoren salon nameštaja "Vitorog"

U Subotici otvoren salon nameštaja "Vitorog"

U subotu je u Subotici otvoren salon nameštaja „Vitorog“.  Salon je smešten u subotičkom naselju Prozivka, u objektu u kome se do marta prošle godine nalazio megamarket  „Tuš“. 

Objekat se nalazi na 3000 kvadratnih metara i pored svog nudiće i nameštaj drugih renomiranih proizvodjača.

Svečanom otvaranju  prisustvovali su mnogi poznati kao što su gradonačelnik Subotice Saša Vučinić,predsednik skupštine grada Slavko Parać, a crvenu traku presekli su modna kreatorka Marija Šabić i odbojkaš Djula Mešter.

Zahvaljujući ovom novom  prodajnom mestu otvoriće se 20 novih radnih mesta, što je veoma važno , i to sa podrškom od strane Pokrajinskog sekretarijata za rad,zapošljvanje i ravnopravnost polova.

Gradonačelnik Vučinić  je izrazio posebno zadovoljstvo istakavši da je otvaranje „Vitoroga“ značajno iz više razloga, a posebno zbog toga što je pretila opasnost da ovaj objekat vremenom postane još jedna ruina u gradu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum